Maamora olo olo oloina malamalama luga tioata malamalama

Maamora olo olo olo ma polesi o le faagasologa muamua o maa tausiga tioata luga togafitiga po o le taualumaga mulimuli o maa lamolemole maa gaosi.O se tasi lea o faiga faʻatekonolosi sili ona taua o le tausiga o maʻa i aso nei, lea e ese mai le faʻamamaina o le maamora, faʻafefeteina ma le faʻalelei o le pisinisi pisinisi o kamupani faʻamamaina i le masani masani.O le eseesega i le va o le lua:

Muamua, o le eseesega taua.

1. poloka olo maamoraoloina maa tioata luga togafitiga ma polesi o se muaʻi i maa maa tioata luga togafitiga po o se faiga faatekinolosi talafeagai i le gaosiga o maa.O le mataupu faavae autu o le faʻaaogaina o poloka olo faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina e vailaʻau inorganic, uʻamea uʻamea ma isi mea e galulue faʻatasi ma le mamafa o le masini faʻamalo faʻainisinia, o le malosi maualuga o le olo, le malosi o le vevela, ma aʻafiaga faʻaletino ma vailaʻau o le. vai i luga o le maamora lamolemole., ina ia fausia ai se tioata susulu fou i luga o le maamora.O lenei vaega tioata e matua'i susulu, manino le malamalama.Ole malamalama e mafai ona oʻo ile 90-100 tikeri.O lenei fa'a tioata o se fa'amea tioata fa'afefiloi o le fa'afanua ma'a (1-2mm mafiafia).O le faʻalelei o le faʻapipiʻiina o luga o le tioata o le faʻalauteleina o le tino o le oloina poloka poloka, o lona uiga, o se faʻagasologa lea e avea ai le poloka olo e avea ma paʻu poʻo se faʻafefiloi o le paʻu ma le vai faʻatasi ai ma sina vaega ole resin e faʻaopoopo i le eleele pe a uma ona olo i se saoasaoa maualalo. masini tausi ma'a ma se fata alava.

2. O le fa'amamāina o maamora o se fa'amuamua lea i le fa'amamaluina ma le fa'aiila.O le fa'amamaina o maamora, fa'amamaluina ma le fa'aiila ose faiga fa'amama maamora lauiloa ma le puipuiga o le tausiga i le amataga o le 1980s ma le amataga o le 1990s, ma o lea ua leiloa lona maketi ma lona taua.O lona uiga o se ufiufi manifinifi o se polymer o acrylic resin ma PE emulsion ufiufi i luga o le maa faatoa faataatia (papa polesi) laupapa, o le mea lea e masani ona tatou taʻua o le solo vai po o le fola.Ona sosoo ai lea ma se masini polesi maualuga-maualalo-maualalo e galulue faatasi ma pa'u alava e olo i luga o le ma'a e fa'apupulaina ai le ufiufi resini.Ona o le faʻafouina o le oloa, faʻapitoa faʻamalama moli, faʻailoga e le togi, ma isi na faʻaalia mulimuli ane.O lenei ufiufi e tutusa ma le varnish o le suauu i luga o le fola laupapa.

3. O le olo olo polesi faagasologa i luma o le maamora tausiga tioata luga togafitiga o le faagasologa o fegalegaleaiga faaletino ma vailaau i le va o le maa maa ma vailaau.O le ma'a fa'apipi'i fa'apapa tioata ma le pito i lalo o lo'o tu'ufa'atasia atoa, ma e leai se vaeluaga.

4. A maeʻa ona faʻamama le maamora, faʻafefeteina ma faʻamalo, o le faʻamaʻi solo i luga o le pito i luga o se vaega o le resin film faʻapipiʻi i luga o le maa.E leai se fa'ama'i fa'ama'i ma le ma'a lava ia, ma o se ufiufi fa'aletino.E mafai ona ave'esea lenei fa'asolo ata mai le ma'a i se suo ma se lau.

Lona lua, o le eseesega i foliga vaaia.

1. O le oloina ma le fa'aiila o le poloka olo maamora o le amataga lea i le tausiga o le tioata tioata.A maeʻa le tausimaʻi ma le faʻalelei, e maualuga le susulu, faʻamalamalamaga maualuga, faʻafefeteina, teteʻe soli, ma e le faigofie ona oso.O le tino moni ma le faʻalauteleina o le tau o le galuega faʻaoga maʻa.

2. O le susulu o le maa pe a uma ona faʻafefeteina ma faʻalelei e maualalo, e le o manino le susulu, ma e matuaʻi fuzzy, e le faʻafefeteina, e le faʻafefe vai, e faigofie ona sasaina, oxidize ma liliu samasama, e faʻaitiitia ai le ata masani. o le maa.

Lona tolu, o le eseesega i le va o le faʻalauteleina ma le faʻagaioiga.

1. A maeʻa le faʻaauauina o le tausimaʻi o le tioata faʻapupulaina ma le tioata tioata o le poloka maʻa olo (e masani ona taʻua o le tausimaʻi luga tioata), e leʻi tapunia atoa pores, e mafai lava ona manava le maa i totonu ma fafo, ma e le faigofie le maʻa. e mama'i.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se aʻafiaga e le susu ma le anti-fouling.

2. A uma ona valiina le maamora ma faaiila, ona tapunia atoa lea o pores o le maa, ma e le mafai ona manava le maa i totonu ma fafo, o lea e faigofie ai ona afaina le maa.

3. O le tausiga faifaipea o le tioata faʻapolopolo ma le tioata tioata o le poloka maʻa olo e faigofie ona faʻaogaina.E leai se mea fa'amama e mana'omia e fa'amama ai le eleele.E mafai ona polesi ma tausia i soo se taimi, ma e mafai ona faagaoioia i le lotoifale.E leai se eseesega fou i le lanu o le maa.


Taimi meli: Feb-15-2022